19.6.2024
Po úspěšném MČR nás čekaly volnější tréninky. Dvakrát jsme využily páteční trénink k připomenutí plážového volejbalu. Především to byla zábava, než že by jsme podávaly mistrovské výkony.

Na začátku června jsme vyzkoušely novinku, jet společně někam, kde nebude hlavní náplní basketbal. Vydaly jsme se vlakem do Ústeckého kraje, kde jsme strávily prodloužený víkend v přírodě. Výletu se zúčastnilo 19 hráček, což je drtivá většina. Koupaly jsme se v jezeře, ušly celodenní výlet, opékaly buřty a trhaly rekordy ve všemožných sportech.

 
Další víkend nás čekala poslední společná akce této sezóny. Turnaj BPG, kterého jsme se zúčastnily už po druhé. Ve skupině jsme zvládly porazit Rumunsko, Polsko II a Tygry. Na Polsko I jsme nestačily o 5 bodů. V semifinále jsme rozdrtily Tygry, na kterých bylo velmi vidět, že jim chybí klíčové hráčky. Ve finále, tentokrát na Královce jsme vyzvaly znovu Polsko I, zápas byl vyrovnaný do samého konce. Bohužel pro nás jsme opět podlehly o 5 bodů. Loni 3., letos 2., tak za rok 1.? :D
 
Po turnaji nás čekal už pouze jeden trénink a přátelské utkání proti klukům USK U12. Dostaly jsme na pr... :D většina holek už byla za teplem nebo na ŠVP, tak jsme byli rádi za 12 hráček. Oproti tomu kluci na nás nastoupili v neuvěřitelném počtu, cca 25 hráčů. Myslím si, že i přes větší bodový rozdíl jsme předvedly důstojný výkon a těšíme se na odvetu, když budeme v plné síle.
 
Holky dostaly na prázdniny tréninkový plán a na soustředění budou odevzdávat tréninkové deníky. Těšíme se na volno, ale ještě víc na shledání v Dobřichovicích jako U14.
 
Ps: už máme rozlosování na příští sezónu, ve skupině se utkáme s Ústím nad Labem, Děčínem, Litoměřicemi, Kladnem, Slaným a Chomutovem.
USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

úterý
Modřany 16:00-17:30
středa
Modřany 17:30-19:00
pátek
Petřiny 15:30-17:00

Trenéři

Lucie Luxová
Alena Petlanová